درباره نشریه

فصلنامه تأملات اخلاقی دانشگاه زنجان با هدف ترویج اخلاق در جامعة و گسترش مطالعات و پژوهش‌های اخلاقی و ایجاد زمینه برای انتشار آخرین دستاوردهای اصیل پژوهشگران در حوزه‌ اخلاق و فلسفه اخلاق از ابتدای سال 1398راه‌اندازی شده است. این نشریه به زبان فارسی بود منتشر می شود.

نشریه تأملات اخلاقی در تاریخ 1400/8/19 موفق به کسب رتبه علمی از دفتر کمیسیون نشریات دفتر سیاست سیاست گذاری و برنامه ریزی امور پژوهشی معاونت پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری جمهوری اسلامی ایران گردید و نتیجه ارزیابی آن در سال 1399 و 1400رتبه «ب» بود و در ارزیابی 1401 موفق به کسب رتبه الف شد.

اطلاعات نشریه

• رتبه نشریه: علمی رتبه الف
  • صاحب امتیاز: دانشگاه زنجان
  •  ناشر: دانشگاه زنجان
  • دوره انتشار: فصلنامه
  • حوزه‌های انتشار: فلسفه اخلاق، اخلاق، اخلاق اسلامی.
  • دسترسی به مقالات: دسترسی آزاد و رایگان  (Open Access)
  • نوع داوری: داوری دو مرتبه مخفیانه (بدون انتشار اسامی داوران و مؤلفان)
  • بازه زمانی بررسی اولیه مقاله (اعلام نظر به نویسنده ی آغاز فرایند داوری): حداکثر یک هفته
  • مدت زمان ارزیابی مقالات: حدود 2 ماه
  • هزینه انتشار:  500 هزار تومان هزینه انتشار دارد.
  • استفده از مشابهت یاب: مقالات پذیرش شده جهت دریافت نامه پذیرش نهایی، ملزم به درج مقاله خود در سایت مشابهت یاب سمیم نور و ارائه گواهی اصالت متن هستند.

نشریه تأملات اخلاقی با دسترسی آزاد تحت لیسانس است و اجازه استفاده مجدد و اصلاح مجدد محتوای آن را مطابق با مجوز CC-BY می دهد و تحت مجوز Creative Commons Attribution (CC-BY) 4.0 انتشار می یابد.

اعلامیه حق چاپ و نشر

نویسندگانی که با این مجله منتشر می کنند با شرایط زیر موافقت می کنند:

نویسندگان حق چاپ را حفظ می کنند و حق چاپ اول را با مجوز اثر همزمان با مجوز Creative Commons Attribution به این مجله اعطا می کنند که به دیگران اجازه می دهد اثر را با تأیید تألیف اثر و انتشار اولیه آن در این مجله به اشتراک بگذارند.

نویسندگان می توانند برای توزیع غیر انحصاری نسخه منتشر شده از مجله از توافق نامه های جداگانه و اضافی قراردادی، با تأیید انتشار اولیه آن در این مجله استفاده کنند (به عنوان مثال ، ارسال آن به مخزن یک موسسه یا انتشار آن در یک کتاب).

به نویسندگان اجازه داده شده و تشویق می شوند که کارهای خود را به صورت آنلاین (مثلاً در مخازن موسسات یا در وب سایت خود) قبل و در طی مراحل ارسال ارسال کنند ، زیرا این امر می تواند منجر به تبادلات مثمر ثمر و همچنین استناد زودتر و بیشتر به آثار منتشر شده شود (مراجعه کنید به اثر دسترسی آزاد).

اعلامیه حق چاپ و نشر:

نویسندگانی که با این مجله منتشر می کنند با شرایط زیر موافقت می کنند:

مجوز انتشار نشریه از وزارت ارشاد و فرهنگ اسلامی ایران: